Mijn aanpak

Uw huis verkopen in Groningen? Mijn aanpak:

Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we uw woonwensen en bekijken we welk appartement of huis te koop staat in Groningen, dat voldoet aan uw wensen.
Ik stel daarna de overeenkomst op die we beide ondertekenen en waarin alle (prijs)afspraken worden vastgelegd: zo komen we later niet voor verrassingen te staan.
U ontvangt dagelijks het nieuwe woningaanbod per e-mail. Ik stuur u dit aanbod niet zomaar met een druk op de knop toe, maar zal het ook vast voor u doornemen en waar nodig voorzien van opmerkingen en kanttekeningen.
Wij plannen eventuele bezichtigingsafspraken met u in en Ik zal u tijdens de bezichtigingen begeleiden en adviseren.
Als we uw droomhuis hebben gevonden, raadpleeg ik het kadaster, de gemeentelijke instanties, Vereniging van Eigenaren etc. om alle juridische en milieutechnische aspecten van de woning te onderzoeken. Bovendien maak ik een waardebepaling en beoordeel ik de bouwkundige staat van de woning.
Ik voer namens u de onderhandelingen met de verkopende partij en ik zal niet alleen een gunstige koopprijs realiseren, maar ik zorg ook voor de meest gunstige koopvoorwaarden en –condities.
Ik beoordeel de koopakte en begeleid u bij de gang naar een geschikte notaris. We inspecteren samen de woning op de dag van de oplevering, voordat we de leveringsakte bij de notaris ondertekenen.
Ik sta ten allen tijde voor u klaar van het beantwoorden van uw vragen en houden ontwikkelingen en kansen op de Groningse woningmarkt nauwlettend voor u in de gaten. Ook zal ik u tijdig informeren over Open Huisdagen etc. Waar nodig is er natuurlijk altijd ruimte om uw wensen bij te sturen of aan te passen. Voor, tijdens en na het afronden van de verkoop sta ik u met veel genoegen bij als persoonlijk adviseur en vraagbaak.