Verkooptips

Alvast wat belangrijke verkooptips

 • OPGERUIMD STAAT NETJES
  Niets is belangrijker dan dat je huis netjes, opgeruimd en geordend wordt vertoond tijdens een bezichtiging. Ga er voor de zekerheid van uit dat bezichtigers ook in keukenkastjes en andere opbergruimten zullen kijken. Hou het strak: verwijder kleine prullaria (tijdelijk) uit je woning en zorg voor lege, opgeruimde vertrekken.
 • (HUIS)DIEREN
  Mocht je huisdieren hebben, dan is het beter dat deze niet aanwezig zijn tijdens bezichtigingen en dat alle dierenaccessoires (zoals de kattenbak en voederbakjes) uit het zicht zijn.
 • SCHOON EN FRIS
  Maak de bedden op, zorg voor een leeg aanrecht en zorg dat de badkamertegels blinken! Een schoon, fris huis wekt direct de indruk dat uw huis altijd netjes en met zorg is onderhouden. Kopers vinden dat vanzelfsprekend erg belangrijk: het verhoogt de waarde van de woning.
 • KLEINE KLUSJES
  Maak een einde aan lekkende kranen, klemmende of piepende deuren en afbladderend behang voordat je bezichtigers ontvangt. Vindt je bepaalde mankementen te duur of te tijdsintensief om te repareren? Bedenk dan dat potentiële kopers dat waarschijnlijk ook vinden…
 • RUST EN RUIMTE
  Vermijd draaiende wasmachines of blaffende honden tijdens een bezichtiging. Zorg voor een vredige, rustige aanblik van de woning. Overweeg bovendien om felle, scherpe kleuren te vervangen door aardetinten of een lichte afwerking. Zorg ook voor rust in de tuin: hark de tuin aan en maai het gras.
 • STYLING
  Heb je een uitgesproken stijl van inrichten? Realiseer dan dat het verstandiger is om de woning tijdens de verkoop een gangbare, moderne uitstraling te geven. Uiteraard help ik je daar graag bij.